IT Sporty 2 - шаблон joomla Авто
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

АБОНАМЕНТНО ПОЧИСТВАНЕ


„АБОНАМЕНТНО ПОЧИСТВАНЕ”  дaва възможнoст на всеки клиент на RainbowClean да се рaдва на един постоянно чист дом, при това на преференциaлни цeни. Всеки клиeнт  имa право сам да изберe колко честo ще бъде почистван дoмът му и по какъв нaчин.

Цената на абонаментното  почистване се определя според квадратурата на  жилището, офиса или залата, която желаете да бъде почистена, избраните  от вас услуги и броя посещения.

Услугата „Абонаментно почистване” има включен безплатен оглед на помещението !

  • ЗА постоянни клиенти – ПОДАРЪК

На всек 3 месеца RainbowClean подарява на своите клиенти 1 БОНУС ПОЧИСТВАНЕ на посочен от тях обект до 70 m2 .

 

„RainbowClean home assistant”

„Домашна прислужница”

Едва ли има жена, която да не мечтае домът и’ винаги да бъде идеално чист без да полага усилия за това.  Представете си, прибирате се у дома и какво да видите : подът блести от чистота, чиниите са измити, леглото е оправено, хладилникът е пълен, а въздухът ухае на чистота и свежест. Това вече не е вашият сладък сън, а  реална услуга на фирмата за професионално почистване RainbowClean.  Ние ви предлагаме човек, който може да поеме всичките ви домашни задължения. Той ще прави, това, което вие пожелаете: ще пазарува, ще разхожда домашния ви любимец, ще сгъва дрехи, мие чинии, избърсва прах, чисти подове, тоалетни, бани и всичко, което поискате. Избирайки тази услуга вие имате възможността да използвате пълноценно всяка свободна минута и да отделите повече време за вас и за близките ви.

Цената на услугата  „домашна прислужница” се определя индивидуално, според желаните дейности, които ще бъдат извършвани,честотата на посещенията и квадратурата на помещението.

 

"Домашна прислужница" е услуга, която можете да изберете като добавка  към абонаментния ви план.