IT Sporty 2 - шаблон joomla Авто
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Пране на килими

 

 

Пране на килими с Rainbow

Фирмата за професионално почистване RainbowClean предлага качествено пране на килими със система Rainbow или с еднодискова машина.


Килимът е едно от нещата, които се замърсяват най-бързо във всеки дом. За кратко време в него се събират  изключително много прах, акари и куп други бактерии, които ако не бъдат почистени навреме се разнасят във въздуха. Последствията от това са бързо захабен килим, непривлекателен и неуютен дом. Нещо повече, мръсните килими вредят дори на здравето ни. Прахът, акарите и мръсотията, които най-често „живеят” в  килимите са причина за алергии, хрема и други заболявания. Освен бактерии и всякаква мръсотя, килимът е мястото където лесно се трупат лошите миризми. Ето защо ако искате домът ви да бъде едно добро място за живеене - редовното почистване на килимите е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.

Колко често трябва да се перaт килимите?

Килимите се замърсяват изключително бързо, те са като дрехите, които носим. Ето защо един килим трябва да бъде почистван с прахосмукачка  ако не всеки ден, то през ден ( в зависимост от оживеността на мястото, където е поставен килима). Що се отнася до прането , то трябва да става поне 2 -3 пъти в годината ( отново в зависимост от мястото където е поставен килима).

За жалост на всички домакини прането на килими е една от най-тежките и трудоемки работи  в почистването на един дом. Забравете мъките по изнасянето на килимите от вкъщи, уморителното търкане и дългите часове за изсъхване.  RainbowClean  предлага решение за вашите проблеми -  КАЧЕСТВЕНО ИЗПИРАНЕ НА КИЛИМИ при това на място. Не е нужно да местите нищо, екипите на RainbowClean  ще се погрижат килимите ви да възвърнат първоначалните си цветове и да заприличат на нови. Не се притеснявайте и за изсъхването на килима, защото RainbowClean работи с най-добрата система за пране на килими, с която меките настилки остават почти сухи.

Пране на килими и мокети с Rainbow ( 3 в 1)

Професионалното почистване на килими е една от най-големите сили на  RainbowClean. Фирмата предлага два варианта за изпиране на килими. Първият вариант, който е най-търсен и практикуван от фирмата е изпиране на килими и мокети 3 в 1. Изпирането се нарича 3 в 1, тъй като се състои от 3 стъпки : 1. Изтупване и  премахване на акари; 2. Изпиране и премахване на петна и неприятни миризми; 3 Подсушаване ( издърпване на влагата и подсушаване от от 70% до 90%). Този метод е най-сигурен за премахване на замърсяванията и силно се препоръчва от специалистите във фирмата.  При изпирането на килими и мокети 3 в 1, се използват цели 2 машини - Rainbow и еднодискова машина. Това безспорно  вдига качеството на прането и ви гарантира безупречни резултати. Почти няма петно, което да не излезе след изпиране с Rainbow 3 в 1. Времетраенето на услугата зависи от големината на килимите и техния брой.
Цената на изпирането е 2.99лв/кв.м
Предлагат се преференциални цени за по-големи площи и редовни клиенти.

 

Вторият начин за изпиране на килими е така нареченото сухо пране, което се извършва само със системата Rainbow. Този метод се практикува при изключително финни килими, тъй като сухото пране е много по-щадящо за тъканите.

 

СУХО ПРАНЕ НА КИЛИМИ

Благодарение на световно доказалата се система за професионално почистване Rainbow, вие имате възможността да изберете и услугата "СУХО ПРАНЕ". Сухото пране е най-новият и модерен начин за пране на килими. При този вид пране килимът бива първо изтупан с тупалта на Rainbow, след което с помощта на устройство за сухо пране се разнася равномерно специален препарат, който е във формата на пяна. След това пяната се превръща във фин прах и накрая отново се издърпва със специално устройство на системата Rainbow. При сухото пране килимите остават почти идеално сухи.


- СУХО ПРАНЕ  на килими със системата  Rainbow ( включва и изтупване на килима) - 2.99 лв/м2

 

3 в 1  ИЗТУПВАНЕ + ИЗПИРАНЕ  + ПОДСУШАВАНЕ ( със системата Rainbow) - 2.99лв/м2