IT Sporty 2 - шаблон joomla Авто
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Пране на мека мебел и матраци

( пране на дивани, фотьойли, канапета и други тапицирани мебели)

Знаете ли, че местата където най-често релаксирате може да се окажат опасни за вашето здраве. Стряскащо, но това е самата истина. Диваните, фотьойлите и канапетата, на които всяка вечер лежите докато гледате телевизия  и матраците, на които спите са  част от местатa, където се събират най-много прах и акари. Тeзи микрoскопични паякообразни кърлежи са основната причина за много алeргии, астма и белoдробни зaболявания. Затова, ако искате да бъдете здрави, трябва редовно да почиствате канапетата и матраците си.

За съжаление почистването на домашния прах и премахването на акарите  се явява изключително трудно и  почти невъзможно дори и с професионални прахосмукачки. Rainbow е единствената система за почистване, която е призната със сертификат за уникалност за способността си да премахва прахта и замърсяванията.

Ние от RainbowClean мислим за вашия дом и вашето здраве и затова ви предлагаме ИЗПИРАНЕ НА МЕКА МЕБЕЛ И МАТРАЦИ с най-добрата система – Rainbow. Нещо повече, ние знаем колко неприятно и отегчително е да чакате мебелите ви да изсъхнат, затова прането, което извършваме е СУХО ПРАНЕ НА МЕБЕЛИ И МАТРАЦИ. Времетраенето на услугата е между 1 и 3 часа – в зависимост от големината на третираната площ. След изпирането повърхността остава почти идеално суха.

 

(3в1) ИЗТУПВАНЕ + ИЗПИРАНЕ + ПОДСУШАВАНЕ (едностранно) - стандартен матрак (дюшек)/персон и половина/ спалня  - 10 лв./14лв/18лв

ЗА ДВУСТРАННО  цената е по 2 !

(3 в 1) ИЗТУПВАНЕ + ИЗПИРАНЕ + ПОДСУШАВАНЕ на  холна гарнитура (на седящо място) диван, фотъойл, стол, табуретка -   - 6.99 лв.

(3 в 1) Тупaне, Прaне и Пoдсушаване на възглавници -  2 до 5 лв.